"TA masennuksen hoidossa" koulutuspäivä 7.10.2017


Järjestämme yhdessä ruotsalaisen transaktioanalyytikko Eleonore Lind’n kanssa TA koulutuksen Helsingissä lauantaina 7.10.2017 klo 9.00-16.00 teemana:
"TA menetelmät masennuksen hoidossa".

Ilmoittautuminen 25.9.2017 mennessä: info@transaktioanalyysi.fi, puh. 0505623080.

Koulutus on englanninkielinen, tulkkaus suomeksi.
Tulee olemaan kivaa, tule mukaan!

Monet meistä kohtaavat työssään masentuneita asiakkaita. Se voi olla jopa yleisin avun hakemisen syy. Englantilainen Dr. Mark Widdowson teki v. 2013 tohtorin väitöskirjansa tutkien TA:n käyttöä masentuneiden asiakkaiden hoidossa ja totesi TA:n menestyksekkääksi menetelmäksi. Terapiassa yhdistyvät aktivoivat kotitehtävät ja asiakkaiden tekemät yksinkertaiset testit, jotka kartoittavat edistymistä kohti paranemista.  

Koulutuksessa käymme läpi erilaisia depression määritelmiä ja hoidossa käytettäviä TA menetelmiä. Päivä koostuu luennoista, harjoituksista ja keskusteluista ryhmässä. Koulutus on englanninkielinen, suomenkielinen tulkkaus.    

Kouluttaja Eleonore Lind on sovittelija, transaktioanalyytikko ja psykoterapeutti PTSTA-p.  Hän on yksi Scandinavian Institute for Transactional Analysis (SITA, www.transaktionsanalys.nu) omistajista Göteborgissa Ruotsissa. Hän tarjoaa yksityisvastaanotollaan terapiaa, coachingia,  työnohjausta ja TA koulutusta. 

Eleonore toimii myös sovittelijana  yhteisöissä, perheissä ja organisaatioissa sekä kouluttaa sovittelijoita. Eleonore on EATA:n (European Association for Transactional Analysis) varapuheenjohtaja.

Hinta:    200 €  (sis. alv 24%)

Paikka:  TA Instituutti
               Mannerheimintie 40 A 17, 00100 Helsinki

 Ilmoittautuminen 25.9.2017 mennessä:  info@transaktioanalyysi.fi, p. 0505623080   

www.transaktioanalyysi.fi

                                                  LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Top