Kouluttajat

Tällä sivulla esittelemme kokeneet ja innostavat TA-kouluttajamme. Transaktioanalyytikko PTSTA-P Ritva Piiroisella on yli 15 vuoden kokemus transaktioanalyysista.


Ritva Piiroinen, kouluttaja

Ritva PiiroinenRitva Piiroinen on transaktioanalyytikko CTA-P (Certified Transactional Analyst in Psychotherapy) ja transaktioanalyysin kouluttaja (PTSTA-P). Hän on valmistunut transaktioanalyytikoksi (CTA-P) v. 2007. Ritva on myös yhteiskuntatieteiden maisteri (1980) ja yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaa tarjoava psykoterapeutti.

Ritvalla on TA:n ohella laaja-alainen koulutus eri psykoterapia viitekehyksistä (trauma- ja kriisipsykoterapia, kehopsykoterapeuttiset menetelmät, EMDR). Hän on Valviran laillistama psykoterapeutti ja hänellä on Kela-pätevyys yksilö- ja ryhmäpsykoterapiaan nuorille ja aikuisille. Käytännön asiakastyöstä ja psykoterapiatyöstä hänellä on vuosikymmenten kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon eri toimipisteissä ja v. 2007 alkaen omalla yksityisvastaanotollaan Helsingissä.

Luottamustehtävät

V. 2013 – 2015 Ritva Piiroinen on toiminut koulutusassistenttina englanninkielisessä TSTA-P Stefan Sandströmin järjestämässä TA 202 -koulutuksessa.

Ritva Piiroinen on toiminut TA-yhdistystoiminnassa ja luottamustehtävissä aktiivisesti. Hän toimi Suomen Transaktioanalyysi yhdistys FinTA ry:n puheenjohtajana 2006 – 2014, FinTA:n edustajana EATA:n (European Association for Transactional Analysis) hallituksessa 2002 – 2006 ja EATA:n Eettisen toimikunnan jäsenenä 2002 – 2007. Hän on edelleen FinTA:n hallituksen jäsen.

Lisätietoa Ritvasta:

Tarinani TA:n kanssa
Koulutus, työkokemus ja palvelut

Miira Matara, koulutusassistentti

Miira MataraMiira Matara on kuvataideterapeutti. Hän on opiskellut transaktioanalyysia v. 2003 alkaen ja käyttänyt sitä työssään terapeuttina erilaisten asiakasryhmien kanssa. Hän on loppusuoralla TA-koulutuksessaan (CTA p), lisäksi hän on kouluttautunut eri menetelmä- ja viitekehyksien alueella kuten päihdetyöntutkinto, mindfulness ja tanssiterapia. Hän toimii koulutuksessa assistenttina.

Miira Matara on toiminut aktiivisesti TA yhdistystoiminnassa niin Suomessa FinTA ry: n hallituksessa kuin Euroopan (EATA) tasolla. Hänet on valittu 2015 alkaen Suomen Transaktioanalyysiyhdistys FinTA ry:n puheenjohtajaksi. Hän on myös EATA:n hallituksessa (council) Suomen yhdistyksen edustajana v. 2007 alkaen. EATA:ssa hän on kommunikaatiota ja yhteyttä parantavan toimikunnan jäsen (communications committee).

Lisätietoa Miirasta:

FinTA ry:n hallitus

Muut kouluttajat

Koulutusohjelman aikana tullaan järjestämään workshoppeja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka kaikki ovat EATA:n valtuuttamia kouluttajia. Englanninkieliset koulutukset tullaan tulkkaamaan suomeksi.

Top